9 Doors Hotel

Vurderet 9.1 i 326 anmeldelser. 9 værelser.

9 Doors Hotel ligger bekvemt i centrum af Istanbul og tilbyder morgenbuffet og gratis wi-fi. Overnatningsstedet ligger omkring 1,1 km fra Topkapi-paladset, 2 km fra krydderibasaren og 4,4 km fra Suleymaniye-moskeen. Overnatningsstedet er røgfrit og ligger 800 m fra Den Blå Moské.

Hotellet har værelser med aircondition, skrivebord, værdiboks, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser. Samtlige værelser på 9 Doors Hotel har sengelinned og håndklæder.

Personalet i den døgnåbne reception taler tysk, engelsk og tyrkisk og står altid klar til at hjælpe.

Populære seværdigheder i nærheden af overnatningsstedet omfatter Hagia Sophia, Basilikacisternen og Konstantinsøjlen. Den nærmeste lufthavn er Istanbul Sabiha Gokcen Internationale Lufthavn, 39 km fra 9 Doors Hotel, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Ledte værelser

2 guests

Værelser

Voksne

Børn

Anbefalinger i nærheden

En guide til gode steder i nærheden af 9 Doors Hotel

  1. Saade Kahvaltı

    Herseyi harıka,lezzet birleşimi,sunum manzara servis cok guzel

    122 m fra hotellet
    Darüssaade Hotel Sultanahmet

  2. Jennfier's Hamam

    من أفضل متاجر المناشف والصابون المصنوعة يدويا في تركيا. لا ينافسه سوى متجر درويش في الجراند بازار. تملكه امرأة كندية تدعى جنيفر استقرت في أسطنبول واستثمرت في هذا المجال.

    219 m fra hotellet

  3. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    369 m fra hotellet
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  4. Sultanahmet

    Köfte; Sultanahmet deyince akla camiiden ve turistlerden sonra gelen ilk şeydir belki de. İstanbul'da yaşayıp ya da Sultanahmet'e gidipte orada köfte yememek İstanbul'lular için büyük kayıptır. :)

    371 m fra hotellet

  5. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    378 m fra hotellet
    Cankurtaran Mh.

  6. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    420 m fra hotellet
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  7. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    436 m fra hotellet
    Sultanahmet

  8. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    475 m fra hotellet

  9. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    482 m fra hotellet
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  10. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.8 km fra hotellet
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    0.9 km fra hotellet
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.2 km fra hotellet
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2